Monday, January 25, 2010

klcc last saturday

Actually I don't remember when the last time we met. But we met again on last Saturday in klcc. I arrived there around 12.45 pm, sungguh awal sebab waktu yg dijanjikan ialah 2.30pm. Gila bapak awal kan? Tu menunjukkan saya ni komited dlm menunaikan janji...muahaha.

Utk memenuhi waktu terluang sementara menunggu si datin joy a.k.a aina sampai, maka saya membuat lawatan sambil belajar di mana2 kedai yg rasa mcm menarik utk dilawati. Tak lupa Isetan yg tgh sales, mcm nak amek semua baju yg lawa2 especially kemeja, tapi bila pikir membazir itu amalam syaitan..(mcm baik je aku) maka tak jadi la nak beli. Lain kali la yer. I just bought a sweet and nice top from SEED. Sebab sales kan...murah.

Seriously makan free mmg paling seronok dlm dunia. Thanks ya cik yah kerana sudi belanja kawanmu ini. Murah la rezeki ko yek...puas dah aku puji2 ko hari tu.., ko tak gemuk, ko kurus, mungkin penimbang tu menipu tu yg ko rasa mcm ko gemuk..muahahahaha. Tapi mmg ko tak gemuk pun...(kali ni ikhlas).

And maybe we can make another plan to meet again. Next time. Next place. Bersama geng yg lain.

Tunggu saja lah.



2 comments:

aina said...

haha mekasih sbb kata2 pujian itu..aku tau itu lahir dr sudut tembolok hatimu yg ikhlas...nanti belanja aku makan ayam penyet ekkkk....

j.u.l.i.e said...

joy: ok no prob..nmpknye ko dh gile mkn ayam penyet..,aku slalu mkn kt usj, best.