Friday, April 30, 2010

shopping

Dah rembat satu... Jom beli kat Korean Fashion.
Credit to korean fashion, saya pinjam gambar ni utk tepek di sini.


Saya tgh gatal tangan menyoping online. Padahal dah pokai. Lepas ni nak shopping barang2 hiking pulak. Tapi tak byk la. Susah kan kalo dah gila shopping. Mcm mana nak ubah tabiat buruk ni?

Aku harus berubah mulai....mulai....mulai.....mulai bila ni?

Ya Allah....ko kuatkan la iman hambaMu ini....bukakan lah pintu hati hambaMu ini supaya sedar diri bahawa diri hambaMu ini dah hampir pokai (padahal baru je gaji).

Amin....amin....amin...


Pssst..pssssttt...2-3 hari lepas baru beli tudung syria dari Ika Radiusite....hehehehe..




4 comments:

aina said...

hihi bestkan sopping online...sumenye klik2 je sampai la kat pintu opis...sedar2 duit dlm bank pon susut...huhu tu yg tak best...

j.u.l.i.e said...

joy: best tp pastu melopong...x sedor dlm bank duit dh kering....grrr...

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

baju itew sangat comeellll k.julie...

j.u.l.i.e said...

hawa: ye...mmg comel...sbb tu akak dah beli 1...hehehe..klik sana klik sini...selesai shoping..