Tuesday, May 4, 2010

tudung syria

I hate tudung syria before. Tapi bila jenguk2 kat radiusite, tengok si ika (blog owner) tu pakai mcm cantik jelita je. Maka.........saya beli!

Tgk dari view tepi mmg tak bulat, tapi bila tgk dari depan mak aiii....hehehe. Tapi saya suka tudung yg ni...i like the material, Lycra!

5 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

comel la kak...

blurr33 said...

dia jadik model pulak..
satu soalan:
naper nama dia tudung syria??

j.u.l.i.e said...

ju: thks...hikhikhik

kam: mgkin asal usul tudung ni dari syria kot...aku blom siasat sepenuhnya...

irfanvsirhas said...

sape kate ko pakai tudung ni x comei..comei pe....
x nampak bulat la...camera ko tu yg buat ko bulat..hehehheee....

j.u.l.i.e said...

kak su: sbb tu kita amek gmbo dari side tepi, x la nmpk bolat...cuba dari depan..mak datuk...