Sunday, December 5, 2010

batu caves

Sabtu. Panjat tangga batu caves dengan Huz, Meeza (boboi), Fad, Yat, Adik dan 2 orang lagi kawan boboi, lupa lah nama dia. Dari jauh nampak tangga tu tinggi, tapi bila panjat 10 minit dah sampai atas. Kalau nak naik turun 3-4 kali pun boleh.

1st time saya ke sini. Dari luar nampak biasa je, tapi bila masuk dalam, saya rasa macam masuk dalam satu dunia lain. Means, kat dalam tu ada deretan kedai-kedai dan suasananya macam dunia lain. Haha. Tak reti nak describe macam mana.

Saya tak tahan bau dalam gua tu. Macam-macam bau yang meloyakan tekak. So tak stay lama lah. Tengok-tengok kejap, pastu turun balik. Gambar ni pun ehsan dari Huz, almaklum lah kamera dah hilang. Kesimpulan, tak penat pun panjat tangga yang tinggi tu. Mungkin saya dah biasa naik turun tangga kat rumah ni kot.

4 comments:

gerbera said...

Tu la, nampak mcm tinggi kan. Tapi apalah sangat dengan kinabalu yang ko dah panjat tu.

Kawan aku yang kecik & specky tu :DEIDA, sorang lagi tu :EZZA

j.u.l.i.e said...

cik meeza: Deida, Ezza.ok.kalo la batu caves tu dkt dgn umah aku,tiap2 mggu aku gi buat exercise.bleh jugak pecahkn lemak di peha ni,haha.

Kehelan said...

Huzz ckp 15 minit je dh sampai... alaa... kang aku naik ada la 1 jam kot... nnt nak p lg ajak tau!

j.u.l.i.e said...

kay: xde maknanya ko naik smpai 1 jam..ntah2 bleh buat 5-6 kali round..hehe