Friday, February 25, 2011

walk in interview

Dapat tahu pasal benda ni dah lama, tapi baru hari ni nak tolong promosikan. Kepada sesapa yang rasa nak cari kerja tempat lain tu, try la walk in interview hari ni dan esok bertempat di Nikko Hotel, Jalan Ampang.

Aku nak pergi tak?

Tak kot.

Kenapa?

Seperti yang aku cakap, aku tak ada BEM. Lepas tu experience belum cukup untuk melayakkan aku melompat kerja tempat lain. Cukup la haritu bos dah interview aku dalam bilik dari pagi sampai petang, teruk jugak aku kena. Jadi aku rasa mungkin aku tak ada rezeki lagi. Walaupun aku buat banyak benda, HVAC, rotating, material dan static, tapi aku buat sikit-sikit. Sana sikit, sini sikit, jadi apa yang aku tahu pun sikit-sikit je la.

Sabar....tengah sabar ni....


6 comments:

Kehelan said...

tak ade utk position aku

irfanvsirhas said...

sabo jer la.....
itu la penting nyer xperience....hehehehe....

j.u.l.i.e said...

kay: cuba tmpt lain..or kot2 ko berminat nk jadi proposal engineer ke..hehe

kak su: ye...penting..sbb tu kena basuh hari2 dgn bos...hahahaha..

joyahsport said...

den nak poie...tp mcm same kes jek..uhuk..

bain said...

terbit dr lubuk hati yg membuak2, nak jer gi ke situ..
tp ilham dari minda pula bkata,'dahla pos pdms admin xde, ilmu xcukup masak lagi.belum patut gi lagi'..
tp target Teman, bulan 6 ler masa utk carik 'port' lain.. laut tgh gelora..tggu tenang sikit baru blayar...

j.u.l.i.e said...

joyah: pn.joyah same kes yg mana?xde BEM ke atau blom ckup ilmu didada?

bain: xpe la...tuntut ilmu sebyk mgkin sblm melangkah pegi mninggalkn mmc ni,x rugi blaja dlu,at least masa interview nti confident level tggi...demand pon tggi...idak gitu?hehe