Monday, October 22, 2012

zhareef - suka ngarok


Zhareef ada angin. Dia tak boleh lambat bagi susu, sure mengamuk. Saya pulak sedang berperang dengan diri sendiri dan berusaha macam mana nak banyakkan air susu. Sabar la Zhareef, buat masa sekarang kena la campur dengan susu formula yer. 

Zhareef manja, asik nak berkepit je. Owh...Zhareef dah 3.3kg, last week timbang. Ada peningkatan dari lahir yang beratnya 3.08kg.




4 comments:

CiKPuaNLawA said...

hye boipren....
bangun2 ngempeng jer gan mama tu...ahhaa...

june said...

xpe.. latihan utk karok

Wak Gelas™ said...

gambar banner kat atas tu kena tarok zhareef sekali, asek gambor berkepit dua orang jakk.. ahakkks

j.u.l.i.e said...

puanlawa: mlm2 je dia gitu, siang bole je tdo sorg2..

june: test suara dlu kann...hehe

wak: baek lah uncle wak...nti akan di update gmbo bertiga pulok..