Friday, December 28, 2012

Trick Art Museum

Trick Art Museum, I-City Shah Alam.

Tempat yang aku rasa not bad to come with family and friends. Tapi aku tak berapa nak enjoy. Pertama, sebab diaorang dah datang dulu tempat ni. Sapa diaorang tu? family aku, husband aku dan.......anak aku. Uwarghhh....Zhareef tak ajak mama pun yea....sedey tau. Semalam baru bawak mama datang sini.

Kedua, adik aku ambil gambar banyak gegar...ishhh...ni yang terpilih je la boleh tepek kat sini. Orang yang aku harapkan amek gambar kena layan si kecik tu...

Ketiga, aku nampak sangat....ehemm...gemuk chomel dalam gambar. Hahahaha.

Tension!

Bila nak kurus ni...

 di pintu masuk

 salah satu lukisan 3D dalam museum

owhh....angel la sangat....


Tiket masuk rm5 sahaja.

Sila la datang!





7 comments:

tasekM said...

macam best je muzium nih...

j.u.l.i.e said...

tasek: boleh tahan la..dlm tu ada lukisan 3D, bole buat aksi2 sambil amek gmba...

sila la pegi! :)

CiKPuaNLawA said...

best jugak ...

patot golek kan zhareef kat batman tu baru thrill....

j.u.l.i.e said...

puanlawa: zhareef kat papa dia...dak kecik tu asal bwk brjln jek tido..jdi x dpt la nk golekkan dia yer...

Wak Gelas™ said...

wahh, wak pon baru tau tempat nii..,

j.u.l.i.e said...

wak: wak kan rjin bejalan2 tangkap gmba....pegi la

CiKPuaN LawA said...

testing.. 1..2..3