Saturday, October 5, 2013

Zhareef dah 1 tahun

05.Oktober.2013

Selamat hari lahir Ahmad Zhareef Haiqal, ulangtahun yang pertama.

Mama doakan Zhareef menjadi anak yang soleh, baik dan membanggakan ibubapa.

Mama dan papa sayang awak sangat-sangat.

Muahhhh




Kami tak rancang pun nak celebrate birthday Zhareef di Kuching. Kebetulan aje.

Tak kisah la walau dimana, asalkan ada kenangan.

8 comments:

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari lahir zhareef.. Jd anak yang soleh untuk mama yer :) doakan humaira jgak yer... :)

Daddy Ziyyad said...

Happy Birthday Zhareef :)

Rajin rajin prektis jalan tau :P

t.a.t.a said...

miniature di kek sama la macam Zhareef. hehe.

selamat tambah umur sayang. dengar cakap parents ya.

tasekM said...

selamat hari lahir sayang.
jd anak yg baik ye.

beb.
anak u comey.
silalah beranak lagi..


.

Dr Singa said...

zhareef nak adek???!!

julie shahril said...

ros: thanks ros..sama2 doa moga anak kita jadi insan beguna...aminn

dziyyad: lately dia agak malas nk prektis jalan...gerammmmm..

tata: thanks..haha..tu la..sama kan..sesuai la dgn dia.

tasek: tengkiu...beranak lagi? err..jap..nk fitkan badan dlu.

kakizat: nakkk jugak katanya...tapi maknya blom bersedia nak merandong

wan norulkhamisa said...

jauhnye akk kat kuching..akk course ke kat sane..

wan norulkhamisa said...

hepy bday ZhAREEF...mcm nm anak sedare sy kak..