Thursday, November 21, 2013

mari kita tepuk tangan

Dalam bulan ni saja aku dengar 3 cerita yang menggelikan hati.

1. Siti Nurhaliza sound KJ di Twitter.
2. Villa Nabila
3. Kereta berusia 12 tahun keatas diharamkan berada di jalanraya.


Semua itu POYO.

Nasib baik ada 1 berita best. Aku bukan nak lebih sudu dari kuah, dah dapat permission dari tuan punya badan okey.


Ini lah berita yang best tu. Percubaan pertama yang berjaya dari CikPuanLawa. Tak sia-sia tertonggeng terlentang buat photoshoot dengan Zhareef. Sampai terbakor kulit si debab tu dikerjakannya. Hehe. 

Bila sekali dah berjaya masuk magazine, mesti lagi semangat nak mencuba lagi kan. Mesti lagi menggigil jari jemari tu nak shoot gambar-gambar yang cantik.

Tahniah ye CPL. Tahniah juga kepada kameramu dan lens yang awesome tu. Tanpa kamera dan lens gambar ni tak menjadi. Tanpa orang yang mengendalikan kamera dan lens tu jugak gambar ni tak akan terhasil.

Tepuk tangan, tepuk tangan, tepuk tangan (baca sambil bayangkan Zhareef tepuk tangan..). Budak tu kalau hepi dia akan tepuk tangan.



15 comments:

Dr Singa said...

kawan baik saya kata..
the one behind the lens is the most important!

t.a.t.a said...

tahniah CPL! tahniah Julie! tahniah debab! hahaha.

t.a.t.a said...

kak Singa, of course la kan. kalau tidak siapa nak snap gambar tu. hehe.

Wak Gelas said...
This comment has been removed by the author.
CiKPuaNLawA said...

tata : mekasehhh.....

bukan tak mahu bercerita di blog sendiri... kat sini pon ramai peminat ai... tumpang glemer kat sini jer lahhh... hehehe

Dr Singa said...
This comment has been removed by the author.
Dr Singa said...

hahhahhaaa!!

poyo tak!!!!????

julie shahril said...

kakizat: poyo jugak laaa....kihkihkih...kesian kannnn..biarkan je la...

tata: aku tumpang gembira je...hihi..macehh..

cpl: ye la retissss...nk otogerappp..

cinta said...

tiba-tiba rasa nak ngaku opismate. giler glamer lak ai. hik2..
Tepuk3..

Daddy Ziyyad said...

CPL hebat!
Zharef comel!

julie shahril said...

siti: xpe ngaku jek...sesekali gila glemer xpe...jgn berkali2...hahahaaa

dziyyad: ye btol tu...

gadisBunga™ said...

memang kualiti masuk majalah pon!!!

Time Traveller said...

waa.. mmg tak sia la kulit babam terbakar kalau mcm nie :D

Syed said...

Thanks Julie for sharing. Otherwise I tak tau pun sorang lagi kawan I punya photogrpahic work had been published.

CPL - you hebat! :)

julie shahril said...

en.syed: dia low profile...takmo citer...hehehee...saya tolong citerkan..