Monday, July 13, 2009

enjoy sampai muntah

It's no other things can makes me happy other than meet and hang out with old buddies. I had made an appointment with 2 friends of mine on saturday last week. I met Inn and Ujie. Hello frenz...I really happy on that day, kalo tak takkan sampai aku muntah...(sejarah tu).

Well, I arrived at Ampang Sport Planet and waiting for Inn almost 15 minutes. She picked me up but I need to park my car to somewhere..(safety first), and Inn gave the suggestion to park my car at Risda. Orait. Bagus la dapat tempat parking yang selamat dan free...haha. Then we went twice to Ampang Sport Planet to pick up Ujie. When I saw Ujie, she looked chubby. Tapi gaya maintain macam zaman sekolah dulu.

Oleh kerana saya dah lapar gila, we went to food court first. Oppss...I forgot to mention that we hang out in The Mines. Ini kali kedua saya ke sana. Masa tu saya dah rasa kepala sakit tapi buat bodoh je, dengan harapan lepas makan akan baik la sakit tu. I made a mistake, i didn't take a breakfast in the morning. So perut dah masuk angin tahap gaban. Three of us had ordered hotplate mee. Sambil makan sambil mengumpat dan sempat ambik gambar utk kenangan.

Dan hari itu saya telah didera oleh mereka berdua suruh menyanyi. Dan saya pun tak tau kenapa dengan rela hati melepaskan suara lunak merdu ni dalam bilik karaoke bernombor 007. nice number huh?

We chose all kind of songs, dari rock, pop, irama malaysia sampai la ke dangdut, gila seh. Thanks to ujie sebab dia belanja bayar karaoke tuh. So next time bleh belanja lagi...muahaha.


Perkara paling bodoh pernah saya buat ialah termuntah dalam kete Inn. Tu la, silap saya juga..sapa suruh tak ambil breakfast kan. Nasib baik dalam kete dia ada plastik, so saya mengeluarkan semua isi perut dalam beg plastik tu. Rasa sengal tahap cipan. Oleh kerana kesian tengok saya yang dah tak larat nak bawak diri, maka dengan baik hati Inn ajak lepak rumah dia. Ohh..nice. Kami lepak, baring2 dan minum2...sambil tu saya sapu minyak angin untuk melegakan kesakitan yang melampau. Seriously...saya rasa kepala ni macam nak pecah, Allah jela yang tau betapa sakitnya. Dah telan 4 biji active fast baru rasa ok, tapi still rasa sakit lagi. Ku gagahi juga nak balik rumah.

Well frens (Inn & ujie), sangat gembira keluar ngn korang. Aku yang tak penah nyanyi ni pon leh nyanyi..apa daa...korang buli aku.

So bila agaknya kita nak berpoya-poya lagi?

Apa yang nak saya cakap disini ialah...saya sangat gembira bertemu kamu Inn & Ujie. We're seperated almost 12 years..lama kan?

Frens, keep in touch. Miss you all.

5 comments:

Anonymous said...

yezza! aku gak gumbira dpt dgo sore ko lmk merdu smpai muntah... ha3... ;)

J.U.L.I.E said...

sore aku mahal beb...u're lucky!

Reds said...

wahhhh bestnyer....x ajak pun...hehe

J.U.L.I.E said...

Harris: aktiviti ini hnya utk kaum pompuan...hehehe

Ella said...

wah julie,
sampai muntah2..
dahsyat tu!!