Tuesday, August 25, 2009

oven & rice cooker


This entry is for K.Ila. Semalam tanya rupa bentuk oven yg saya beli kan, so herewith I have attached the picture of my oven and rice cooker. I just bought the cheap items to save cost sebab saya beli 3 barang sekaligus! So memang tak pandang pun barang2 yg branded mahal2...asal boleh guna sudah. Tapi gambar blander not included dalam ni, rasanya tak perlu kot.

The prices are:
1) Rice cooker - RM89 (1.8 litre)
Brand - Pensonic (local punya je)

2) Oven - RM205 (24 litre)
Brand - Faber (my fren kata this brand is ok)..tapi kalo ada duit lebih nk beli yg lagi mahal pun
apa salahnya kan...

Semua barang tu berfungsi dgn baik kecuali oven sebab belum try lagi. Huhu..

4 comments:

Ella said...

julie..
thanks for sharing..
rice cooker yg kak ila beli Panasonic.(mlm td masak tertengok- haha)

Hmm pasal Oven tu, mmg kak ila semangat sgt nk g cr wekend ni..

Konon2 semangat nk buat kek.haha
jgn hangat2 sudahlah aku ni....

J.U.L.I.E said...

erkk..tu sbb akak pnya mahal maa..
ok..go..go bli oven,pasni leh bakar pizza utk danny..hahaha

irfanvsirhas said...

dah beli barang2 dapur tu pe lg...
anta2 la org seberang jalan....

J.U.L.I.E said...

K.su: bli oven tahun ni...nk masaknya ntah bila, masa takde gatal nk beli, bla dah ada malas plak nk masak...cehh..