Friday, October 9, 2009

shawl


Pagi2 lagi dah shopping, walaupun hanya sehelai tudung. I bought three tones shawl (light pink to dark purple) this morning. The other one (small spiral -grey) juga sudah menjadi milikku 2 hari lepas. Tapi...saya tak pasti bila saya akan memakainya...bagus kan?

I need to control my mind to avoid misspend.

4 comments:

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

cantik..ade gak rase teringin nak pakai..tapi xreti..

aina said...

aku pon suka 'nengok' orang pakai, cantik je bile orang pakainyer tapi bile aku pakai nampak mcm bolat tak semengah (tak leh terima kenyataan muka aku bulat mcm pinggan)agagaga. Sila tunjuk gambar ye bile penulis memakainyeee

J.U.L.I.E said...

hawa:a'ah mmg cntik, sbb tu beli tp bkn reti pon nak pakai...siap bukak internet tgk cara2 memakai shawl...hahahaha...

J.U.L.I.E said...

joy: muka aku lagi bolat..dh try pkai kt umah, aku sndiri gelak tgk muka aku bolat, nti ler aku tepek gmbo..tu pon kalo aku rasa cun..hikhik