Friday, January 29, 2010

tag - hilangkan boring

Jumaat. Boring. Jom buat tag.

1) Mula-mula open picture folder dalam komputer anda, pilih folder yang ke-5.
2) Bila dah open folder tu, pilih gambar yang ke-5.
3) Upload kan gambar yang terpilih itu dalam blog.
4) Cerita kan mengenai gambar tersebut.
5) Pilih 5 orang utk tag kan game ni.

Senang kan. Jom buat. Dan gambar yang terpilih dalam komputer saya ialah......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tadaaa.....

presents to you...my childhood photo..



Saya tak tahu bila gambar ni diambil dan masa ni umur saya berapa tahun. Gambar ni bersama sepupu sepapat masa kecik2 dulu. Clockwise: Sara (sepupu), saya (julie), pikot (mak sedara, tua sethn), Kak mon (sepupu), rosmaini and kak chai (juga sepupu).

Bestkan masa zaman budak2...oppss..lupa, antara ramai2 tu saya lah yg paling muda..wakaka. Tapi bila dah besar pjg semuanya menghilang. Nak jumpa setahun sekali pun susah. Dan dalam ramai2 tu semua dah kawen kecuali aku. Hehehe..maklum lah paling muda kan, so lambat sket la kawen.

I really miss this moment.

Okey, untuk pilih 5 orang, I chose:

1) Mrs. ecam
2) Liza
3) Kak Ila
4) Joy @aina
5) Jun @joyah


Buat time free yer...



1 comment:

blurr33 said...

hi akak topi baby.. salam singgah..
;p