Friday, February 5, 2010

hiking stuff


Ini lah beg yg saya rembat minggu lepas kat Pertama Kompleks. Cinta pandang pertama, sekali tengok terus jatuh cinta. Masa tu blom pikir or belek2 spec dia pon. Spec pertama yg saya tgk ialah lawa. Hahahaha. Spec kedua, harga. Spec ketiga, ringan. Spec ke empat, selesa. Boleh gituu? Tapi beg ni memang ringan.

Brand : Deuter
Weight : 850g
Volume : 30 litre
Size : 59/29/20 (H/B/T) cm
Material : Hexlite 210 Ripstop / Microrip-Nylon
Price : RM280 (with 1 year warranty)

Ini lah pertama kali saya beli beg ada warranty. TQ Deuter.




Ini plak kasut yg saya rembat kat New Balance, Sunway Pyramid. Sebenarnya kasut yg saya beli bukan mcm ni rupa bentuknya, tapi lebih kurang mcm ni la. Setelah penat meng'google' tapi tak jumpa plak gambar dia, yg dapat gambar ni je, so boleh la tepek kat sini.

Untuk 2 benda ni dah setel. Tinggal sweater dan benda2 lain yg remeh2 aje. Tapi dah lega bila beg dan kasut dah beli. Rabak kocek aku. Dan semalam...ermmm, pegi Sunway Pyramid lagi. Nafsu membuak2 tgk baju dgn seluar. saya rembat la 1 baju dan 1 seluar. Dan tak lupa, handbag. Yer...sudah selamat saya beli. Nafsu...nafsu.

Stop dulu sesi membeli belah. Rileks dulu, kumpul tenaga, tarik nafas.

3 comments:

myfuzzyworld said...

Get a chance to win 4GB Kingston Data Traveler or 250GB Maxtor External Hard Disk.

Please visit:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

blurr33 said...

wahh..
ko memang serious s*it nak takluk GUnung Kinabalu ni..

tabik la kat ko..

j.u.l.i.e said...

kam: mmg serius...x sabar nk berdiri kat puncak sambil pegang bendera mesia dan melaungkan..."aku boleh!!..aku boleh!!"...hahaha..poyo