Wednesday, February 10, 2010

keje


Akhirnya.....saya ada keje...(tepuk tangan, tepuk tangan, tepuk tangan). Setelah berbulan makan gaji buta. Assist kakak sebelah ni buat HVAC. Nak terkeluar bijik mata tgk komen yg mcm karangan budak darjah 6. Rajin betul client ni tulis pjg lebar. Apa kata ko bagi je softcopy goby, kan senang je aku copy & paste. Haha.

Layan keje...



2 comments:

blurr33 said...

talak kelija bising..
alak kelija bising..

manyak susah la ini macam..

j.u.l.i.e said...

kam: gua x bising maaa....gua cuma rasa bgga akhirnya gua ada keje...kahkahkah, masa ni gua rasa kalo dto nk lalu lalang 44x kat blkg gua pon gua x kisah...hikhikhik