Tuesday, March 2, 2010

5!!..

Nobody ask me to do it. Saja nak buat sebab bosan tahap atok gaban. Jom buat senaman jari dgn menaip. Hari ni malas nak buat karangan, kita jawab soklan plak.

Soalannya berkaitan dgn nombor 5.

5 tahun yg lalu:
Saya berada di utara tanah air, Perlis. Sedang sibuk berkuliah, bertenet, melepak, nyanyi lagu unimap, menari poco-poco, dan membuat report.

5 tahun akan datang:
Pada usia 35 thn, saya dah ada suami dan anak. Happy family hopefully.

5 jenis makanan kegemaran:
1) Cheese cake
2) Semua jenis ikan bcoz i am a fish lover
3) Spagetti
4) Tomyam
5) Sup sayur

5 jenis minuman kegemaran:
1) all kinds of yogurt drink
2) nes panas ( yg sejuk pon suka tapi MESTI kurangkn ais)
3) orange juice
4) ice lemon tea
5) mocha

5 jenis warna yg diminati:
1) Hijau
2) Putih
3) Purple
4) Kelabu
5) Pink

5 tempat/negeri yg pernah tinggal:
1) Johor, of course endau my hometown
2) Selangor
3) Perlis
4) Sori...only 3 places yea...

5 jenis perfume yg pernah digunakan:
1) Davidoff
2) Estee Lauder
3) Christian Dior ( I love forever & ever)
4) Lancome
5) Avon
6) Versace
7) Hugo
....terlebih2 la plak bab perfume ni..

5 jenis benda yg wajib ada dalam handbag:
1) Purse...of course la..
2) Handphone
3) Digital camera (bcoz i like to snap apa2 benda yg menarik)
4) Bedak muka & gloss
5) Minyak bum & panadol ( in case i got headache suddenly)

5 perkara yg saya tak suka:
1) Orang meludah merata2, geli.
2) Org yg suka follow kete saya dekat2 kat jalanraya, masa tu saya akan main tekan2 brek..hahaha padan muka.
3) Order makanan tapi lambat sampai, bila sampai tak sedap.
4) Tgh syok jalan2, tiba2 sakit kepala.
5) Tgk cerita hantu

5 perkara yg sangat saya suka:
1) Makan
2) Tidur
3) Ambil gambar (walaupun saya bukan pro)
4) Shoppinggggg
5) Rehat kat pulau

5 harta yg paling saya sayang:
Erk...semua harta yg saya ada saya sayang. All!

5 impian saya yg dah tercapai:
1) Saya dah masuk univ.
2) Saya dpt kerja yg saya mahu
3) Saya dah kumpul harta sket2 including my beloved car
4) Dah berjaya kecikkan saiz badan, dulu aku gemok
5) Memandu dgn sebelah tangan sambil berangan (bajet bagus)

5 impian yg belum tercapai setakat hari ini:
1) Kawen!
2) gi Hong Kong...hahaha..just kidding..gi Mekah.
3) Kerja dgn gaji 5 angka!
4) Itu sahaja. Sekian.

5 favorite singer:
1) Beyonce
2) Celine Dion
3) Itu saja, just 2 yea..

5 jenis binatang yg pernah saya pelihara:
Saya benci pet!

5 places that I want to go:
1) Mekah
2) Kinabalu
3) Korea (berangan aje)
4) Only 3 yea...byk2 bankrap aku.

Kepada sesapa yg rajin nak buat, silakan...



3 comments:

mrs.ecam said...

manyoknyer 5 ko julie....heeeee

blurr33 said...

rajin betul ko nak menge'list' ye..
baru aku perasan, nama ko pun 5 gak..
j.u.l.i.e

j.u.l.i.e said...

rozie: ntah..aku mcm tersuka ngn no 5 nih...hikhik

kam: rjin ler sbb tahap atok gaban punya bosan...kuikui..j.u.l.i.e...unik kan nama tuh..hahahaha