Thursday, April 29, 2010

berhenti berharap




Saya nak jadi jiwang kejap. Mencari dan menepek video Siti Nurhaliza nyanyi lagu Berhenti Berharap. Semalam dengar lagu ni dalam kete. Lagu asal Shiela On 7. Saya heran kenapa dia bagi nama group diaorang Shiela On 7. Kenapa tak Ramlah On 7, atau Norlelawati On 9 ke, Bedah On 10...hikhikhik.


Sebenarnya saya suka make up siti dlm video ni. Apa kena mengena kan...hahaha...





4 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

hahaha.. kita pun suka mekap siti ni..

liza aziz said...

waaaa... dalam mood jiwang gak julie rupanya. hak3..
eh eh.. liza dulu fans SO7 ni tau.. skang ni malehh dahh.. hihihi
siti tetap no 1 la. :)

blurr33 said...

vokalis duta tu sepupu aku, dia cakap Sheila on 7 sebab time diorang nak register band, receptionist tu nama Sheila, 7 plak sebab time tu lagi 7 hari nak masuk gaji..

j.u.l.i.e said...

ju: cantik kan mekap dia...simple,sweet..tak tebal..

liza: sesekali jiwang liza...dlu2 pnah gak ter'fans' kjap kt so7 ni,sbb tu sggup carik balik lagu dia ni...tp versi siti la..

kam: patut duta x ensem,cousin ko rupenya...senang bangat bagi nama kumpulan ya pak..tp syg xde luck la nama tu...no.7 pon xde luck...hehehe..sbb tu skg so7 dh tenggelam ya pak...