Wednesday, May 26, 2010

Mount Kinabalu - Day 1

Flight : 4.00 pm
Total yg join mendaki : 9 orang (semua perempuan, hebat tak? kahkahkah)

Saya keluar rumah lebih kurang pukul 9.30~10.00 pagi. Saja keluar awal, konon nak elak jem. Dari rumah saya, adik, yat dan fad naik teksi ke KL Sentral. Dari KL Sentral kami naik Skybus ke LCCT.

Mode: sangat teruja


ada orang kata gambar ni macam 'bajet lawa'...
hahahaha...saya berdekah-dekah....
ada aku kisah...


Lagi bape minit nak naik flight...
posing dulu....ini wajib..


di atas awan, saya fanatik melihat ciptaan yang Maha Esa..
terasa kerdil...


kami tiba di KKIA lebih kurang pukul 7.30pm
dah gelap..
Sabah cepat gelap...
best kalau puasa kat sini...hikhikhik


Kami stay di DeGalleria Hotel. Lepas check in, keluar malam ramai2 cari makan, posing kat tengah2 bandar KK, borak2, ketawa2.....indah!
and we had diner at Sugar Bun.

We are waiting for food...

suasana dalam kedai makan..

my menu: fish soup
tapi rasa sup dia mcm pelik...
tapi saya bedal juga...



No activity utk 1st day.

Next entry : Snorkeling

6 comments:

liza aziz said...

bestnyerrrr...
liza yg tgk pic ni pun teruja. =)
next time pegi, kita nak ikut!!! :P

j.u.l.i.e said...

liza: jom liza....next year!

blurr33 said...

boleh pulok ye ko amik gambar kat runway.. tak kena wisel ke dgn pak guard..??

j.u.l.i.e said...

kam: ntah...aku suka ati amek gmba kt mana2 lepas turun flight xde pape pon....hehehe..

Kehelan said...

uwwaa... gmbo takleh copy!

j.u.l.i.e said...

kay: sila copy di fb...hehehe...