Thursday, June 17, 2010

dapurmas

Anyone out there ever heard a restaurant named Dapurmas? Saya makan disini malam semalam. Macam mana boleh sampai ke sini? Sebab tersesat.

Terletak di Putrajaya. Oleh kerana sesat tak tau kat precint berapa. Hasil google, baru tau Dapurmas di Pre
cint 9. Makanannya...marvelous! sedap dan banyak, dan yg penting harga sgt2 berpatutan.

Dapurmas
jumpa restoran ni secara tak sengaja sbb sesat jln.

kak sue & I..
hajat nak mkn tomyam je, tapi yg kami order lain pulak jadinya..
akibat terpengaruh dgn pekerja dia..


Nasi Goreng Meletop
ada nasi goreng yg sgt pedas+lamb+salad+keropok
SEDAP!
harga: RM15
berbaloi..
sbb byk, bleh share 2 org..
kalo sesapa tak mkn lamb, bleh amek chicken..

Bleh juga order set..mcm ni..
Black paper beef+mushroom soup+salad
SEDAP!
harga : RM15
murah kan..



Semalam saya makan sampai rasa nak muntah sebab byk sgt. Tak sangka pulak portion dia byk mcm tu. Berbaloi la kan dgn harga RM 15 tu.







6 comments:

irfanvsirhas said...

aku suke...jom kite g lg.....gi ramai..lagi best...bab makan ingat jalan punyet...hahahahhaa.....

j.u.l.i.e said...

kak sue: bole...bole...no prob,mmg rasa nk gi lagi, order menu lain plak..

whooz said...

uishh nampak menarik :D . malam je ke bukak?

kat precint 9 tu kat mana?

j.u.l.i.e said...

huz: naik ikut bulatan, cari signboard pej pntadbiran bangunan C, dpn sket ada trafik light, belok kiri, terus je,jmpa jabatan terus je, ada la jmpa lg beberapa trafik light, terus lg...smpai jmpa kwsn perumahan (apartment), terus jugak pastu jmpa rumah teres plak, terus lg...pastu nmpk kedai mamak signboard kaler biru sblh kanan, x ingt nama kdai apa, msuk situ, cari la kdai nama dapurmas blkg kdai mamak tu.....

perghhh...lengkap x instruction aku...hehehehe..

whooz said...

hahahhah baik punya instruction..

mcm dpt bayang jugak, pernah pergi precint 9, pakcik ada buka kedai gunting rambut di sana kat area apartment tuh..oraitt nnt ku cuba cari..thanks yaaa!

laparrrr :P

mrs.ecam said...

cam x caye korang mkn bnyk camtu...kuhik3