Monday, June 14, 2010

fishville

Atas pengaruh Masyudi, tokei ikan jalan pasar, kak sue, fad dan saya beli ikan siap dgn balang bulat, siap jugak dgn batu-batu warna warni....siap sekali dgn rumpai warna kuning. Colorful kan...

Kali ni bela ikan betul2, bukan main game fishville lagi dah. Tapi saya tumpang ikan kat balang fad. Sesuka hati aku je nak panggil benda tu balang. Tapi memang nama dia balang kan?kalo bukan balang, apa benda? akuarium?

top view

front view

see....ikan ekor lebar...
lawa...






9 comments:

Kehelan said...

lawa laa balang ko... aku nak copy gmbo tak bleh nak tnjuk kat housemate aku supaya menghias balang ikannya mcm nih... baru la tertarik ati aku nak tlg bg ikan dia makan...

alasan!

j.u.l.i.e said...

kay: ko nk gmba?nti aku emel...hehehehe, actually ni balang fad, aku tumpang ikan aku dlm balang ni je...mls nk beli lg..

Kehelan said...

nak... emel eh!

joyahsport said...

rajing sunggoh geng2 mechy nih...ktorg nk bela ape ek?nk gak jd penternak...dengki2..

j.u.l.i.e said...

jun: geng2 mechy mmg suka berpesta,skg bela ikan plak. ko bela la hamster kt atas meja tu....hihihihi

mrs.ecam said...

lawo pic ko snap julie...teruja aku tngk...smpi aku pong rs nk bela ank ikn gak tp x rajin plak...vuleh...heee

j.u.l.i.e said...

rozi: bela...bela...penuh plak dept mechanical ni dgn ikan...hahahaha

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

waaa..cun2...tapi hawe xminat bela ikan..sbb xreti nak cuci air..hehe..

j.u.l.i.e said...

hawa: sama la....sbb tu akak tumpang dlm balang org je...hehehe,tp bila tgk ikan berenang2 tu rasa tenang je...