Wednesday, June 30, 2010

duit saya hilang

Siapa la punya angkara. Tak baik tuduh menuduh. Tapi yg pasti duit syiling yg saya kumpul selama ni hilang! Erm...bkn saya sorang yg kena, tapi fad pun sama. Ada toyol ke? Duit syiling saya tu penuh satu tupperware dlm gambar kat atas tu ok....tengok la tupperware tu....dah kosong!

Macam biskut plak, now you see, now you done!

Blurr aka kamarul, kak sue, rozie...berhati-hati. Aku nak pesan, sila kunci laci meja korang sebelum balik. Sudah ada toyol wooo....



Note: Mungkin saya silap sebab tak kunci drawer sebelum balik, selama 2 thn setengah keje sini takde apa2 pon. Minggu lepas pulak tetiba ada toyol. Just to remind myself and all my friend, kunci la drawer korang.

11 comments:

blurr33 said...

ko kena report ni julie..
aku dahle jenis barang tinggal bersepah terkangkang gitu aje..
ni yang leceh ni.. adeih..

irfanvsirhas said...

tu la pasal....ni yg nyampah nih..selama ni letak barang relax jerk..x dek pon org nak ngmbik ker ape.....ni tetibe pulaks....

Ju@Lucky^Mummy said...

Erk.. bahaye ni.. wet syling pon kebas..

j.u.l.i.e said...

kam: aku bgtau uda, uda mcm bleh agak sapa saspek, tp cuma agak je, x baik kan tuduh org tanpa bukti..

kak su: selama ni selamba badak letak handpon atas meja, duit trtinggal atas meja hari jumaat, dtg isnin elok je ada lagi...ni syiling dlm laci bole dia kebas..nak buat tambang bas ke hapa....bodoh!

ju: dia nak wat tambang bas kot...perghhh..berpuluh hengget jugak lah dlm tupperware tu...ralat rasanya..

cinta said...

Baru je ingat nak bwk ofis koleksi syiling kat umah. kang sng nk soping kat k uda mall. kensel..

sokong cadangan en blurr. wat report.

j.u.l.i.e said...

siti: x pyh la bwk syiling la bagai, batalkan aje niat suci murni ituuuu...

liza aziz said...

ishh bahaya. bahaya. agaknya..toyol tu pun akan amik duit syiling yg kita letak dlm pencil box ni...
woooo...mana boleh itu macammmmm... wa dah la slalu harapkan syiling je bila hujung bulan.. hehehehhh

mrs.ecam said...

huh bce n3 ko terus aku check drawer aku...kdng enpon,jam,cincin even purse pong aku pnah tertinggl pastu x kunci....sbb mls nk kunci drawer....yela slme ni ok jek kn skalik...ayoyoooo tatotnyer....dh de toyol ke...report julie...report....

j.u.l.i.e said...

liza: dept lain x sure la pnah ada kes hilang barang ke x, tp mech ni dulu pnah org luar msuk curik handpon, ni latest hilang duit plak, tp just beware sblm trkena..

rozi: wehh..cincin kawen pon tggal kat opis ke....aduyaiiii..x syg ke cincin azimat tu...jgn la wat gitu lg, dh x secure dh opis kita ni..ada toyol kepala hitam!!

Kehelan said...

uish... bahaya tul kat ofis bleh ilang duit...

j.u.l.i.e said...

kay: dulu2 xde...baru2 ni je ada kes mcm ni, x best btol..