Monday, June 14, 2010

putrajaya

Location: Putrajaya
Hari : Sabtu
Keadaan cuaca: Mendung nak hujan

Saya punya hobi baru. Ambik gambar. Walaupun saya tak mampu nak beli dslr, rasanya pakai compact camera pun memadai lah. Sebenarnya nak masuk Wetland dan jalan2 jamu mata kat Alamanda, tapi tak jadi.

Setelah di edit,tambah tolak bahagi darab la bagai....ni la hasilnya. Time kasih la kak sue sudi menemankan kawanmu ini melenjan kat Putrajaya.

Masjid Putrajaya

Masjid lagi..

aku gi sini semata-mata nak amek gambar ni sebenarnya...
gila kan..


I am thinking....

nice view...
naik bot jom..


Masjid

Kak Sue..
peneman saya..




4 comments:

irfanvsirhas said...

bila ko dah edit..nampak macam water kaler paint pulokssss....hehehe...tembam aku eh..

Kehelan said...

Julie... ko ada bakat laa... nnt bleh buat pameran kat klcc...

kawan aku beli digicam nikon, dia punya function best gak... takyah laa dslr bagai...

Gelaspecah said...

nice picture,,,,ada bakat

j.u.l.i.e said...

kak sue: wahahaha...hentam je semlm edit...asal nmpk lawa..ok la tu

kay:sblm buat pameran kt klcc aku buat pameran kt opis dlu...hehehe,aku ni kay byk brkenan kt kamera,nikon la,lumix la...tp stakat brkenan je...nk bli tggu la dlu...huhu..

gelaspecah: thanks....