Thursday, July 1, 2010

float

my brother & anak buah

My brother has taught me how to float on water. Dia ajar saya kat tengah2 orang ramai masa mandi kat air terjun Sg. Pandan, Kuantan. Hoorayyy...aku dah reti terapung. Terbangga kejap. Orang lain reti berenang kuak dada tak heran pun kan.

Then, masa hantar dia balik asrama kat UIA, saya terpandang satu panorama cantik. Colorful lah. Subhanaallah...





7 comments:

mrs.ecam said...

camne nk terapung tu ajola aku
tp tp tp berenang pong aku x tau nih...ceh

j.u.l.i.e said...

rozi: aku pon xtau berenang...bru blaja apung...hikhikhik

whooz said...

corak langit tu, bleh buat corak kat baju :)

Kehelan said...

dh terer terapung la ni?

langit tuh cantik!

j.u.l.i.e said...

huz: bole la pasni print kt t-shirt...hehe

kay: xde la terer, tp bole la sket2, still takut2 lg...

Meeza said...

Ada satu terms org panggil kalo langit mcm tu.Apa ya. Aduh..tak boleh nak recall

j.u.l.i.e said...

boboi: recall...recall...aku tggu ni... :D