Thursday, July 29, 2010

lagu untuk isteri

Lately saya suka dengar lagu2 rancak. Contohnya lagu Lady Gaga dan Mizz Nina. Terbaru Stacy dgn Jahat. Sesekali layan muzik slow macam Maher Zain yg very touching. Actually saya layan lagu rancak time jem atas jalan, tu sebenarnya tujuan layan muzik rancak, sebab saya memang benci jem....(sapa yg suka jem kan...hahaha). Bila malam layan Maher zain, perghhh..syahdu gila. Tapi saya tak pernah dengar lagu Maher Zain berkumandang di corong2 radio. Terima kasih lah kpd Cik Liza yg telah mempopularkan Maher Zain di blognya.

Dan nampaknya Maher Zain sudah semakin popular di kalangan gadis bertudung...ahaks! Saya percaya para2 gadis bukan setakat sukakan lagu2 nya yg menyentuh hati dgn lirik yang lebih ke arah ketuhanan, malah memang minat dgn tuan punya badan. Hehe.. just kidding!

Saya pun suka dengan lirik lagu ini. Bayangkan kalau ada seseorang menujukan lagu ini untuk kita, mesti cair lembik luluh jantung. Lebih gempak kalau sang suami menujukan lagu ini untuk isterinya....saya percaya isterinya akan menangis!

For The Rest Of My Life - Maher Zain

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I'm here with you
Now let me let you know
You've opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And there's a couple words I want to say
For the rest of my life
I'll be with you
I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I'll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I'll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I'll be there for you
I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You're my wife and my friend and my strength
And I pray we're together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And there's a couple word I want to say
For the rest of my life
I'll be with you
I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I'll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I'll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I'll be there for you
I know that deep in my heart now that you're here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I'm singing loud that I'll love you eternally
For the rest of my life
I'll be with you
I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I'll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I'll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I'll be there for you
I know that deep in my heart



7 comments:

cinta said...

syahdu.. syahdu..
(cik liza aziz patut dpt royalti dari maher zain nih)

Kehelan said...

aku nyaris nak terbeli cd dia sbb best sgt!

joyahsport said...

syahdu malam berlagu sepi...

gismo82 said...

tapi kat radio takde plak kuar lg ni..blk2 lagu lady gaga..lady gaga balik2..

j.u.l.i.e said...

siti: cik liza antara calon ketua kelab maher zain..

kay: beli la kay, nk tggu kuar kt radio mmg xde nya, kalo nak kena donlod sndiri..

joyah: suruh em.somi mu tujukn lagu ni utk ko jun...paksa dia tujukan...ekekekeke..

kerul: tu la psl, aku tau psl maher zain ni pun sbb liza, liza patut share royalti ngn maher zain ni sbb tlg promo lagu dia...hehe

en_me said...

saperlar x sayang bini..

tapi ader kann.. kanns

j.u.l.i.e said...

en_me: semua suami syg isteri,yg x syg tuuu..mgkin dia lupa daratan kot..hehe