Tuesday, August 3, 2010

like and dislike

I love:-
- green color
- cheese cake
- beach
- spicy food
- cold and windy weather
- baby
- perfume
- soft pink color lipstick
- baby powder
- wedges shoes
- listen to the music using earphone
- read something funny and it's can makes me laugh
- nescafe suam yg ditarik sampai keluar buih
- tomyam and soup
- handbag
- blogging
- ambil gambar

I hate:-
- War
- Spitting everywhere
- cat
- cheated
- traffic jam
- hot weather, because it's makes my skin oily and reddish
- high calories food (hahaha...statement keji, padahal elok je aku bedal double cheese burger...)
- lemak di badan
- jerawat di muka
- tak muat pakai baju atau seluar yg dulunya rasa mcm longgar
- when I call someone, she/he didn't pick up the phone, and they do not call me back....baik tak payah pakai handphone.
- crowded shopping mall
- tikus. kalau cicak saya bleh terima lagi ada dlm umah, tapi kalau tikus rasa tak sanggup.


Ini saja utk hari ini.

Muahhhh....muahhhh


5 comments:

cinta said...

wedges shoe tu ape? sori, sy buta fesyen. hik2.

harap nnti leh wat entri pasal jnis2 kasut lak.

irfanvsirhas said...

ala cinta...yg macam kentang wadges tuh....yg ade tumit tinggi tuh...yer ker cik julie...hehehee

j.u.l.i.e said...

siti: wedges tu tumit tinggi yg tapaknya rata..

kak su: betul tu puan su...

Gelaspecah said...

saya punya problem,,,,,maksudnya, kekadang saya suka perkara ni, tapi ada masanya saya benci,,,,,,contohnya kucing, saya suka kucing, tapi kalau dia buat hal,,,berak merata tempat, jadi benci pula,,,,huk hu hu,,

j.u.l.i.e said...

gelaspecah:sama la....cthnya,saya suka warna hijau,tapi x semua benda saya mesti beli warna hijau, baju hijau ok la,tudung hijau pun ok,botol air hijau pun still look nice, tapi kalau handbag hijau, kelakar kan?kasut hijau terang pun mcm lawak je. Ada masa yg like tu jadi dislike kalau tak kena dgn situasi..hehe