Monday, August 30, 2010

lose weight

I lose weight. Yeayyy. Berkat puasa agaknya, dan tak menjamah nasi. Turun la dalam 2-3 kilo. Ok la tu. Cuma risau lepas raya naik balik. Rugi tak makan makanan best2 masa raya. Raya cuma sekali setahun.

Actually nak tengok sampai puasa ke-30, agak2 berapa berat aku. Huhu.

4 comments:

Gelaspecah said...

agaknya berat tak turun lagi kot....hehehe

Kehelan said...

bestnya!

blurr33 said...

itu 2kg bukan lemak tu.. tapi angin je tu yang hilang.. dah asyik kena hembus dgn pakcik spek di dahi..
wakakakaka.

j.u.l.i.e said...

gelaspecah: hopefully turun la..hehe

kay: best...bangga bila pkai seluar dah longgar..haha,tp lepas raya bersiap sedia lah.

kam: so...moral of the story la kan,kalo ko nak cepat turun berat badan,suruh la pakcik spek didahi tu hembus kat ko plak...ko suka kan..ko kan adik dia...ahahaha