Wednesday, October 20, 2010

beautiful date

Tarikh hari ni cantik, 20.10.2010. Jangan ada perkara buruk berlaku macam 10.10.10 sudah. Hopefully everything gonna be alright.

Beautiful date, beautiful day hopefully.

7 comments:

gismo82 said...

Semoga selamat semua nya..insyaallah..

blurr33 said...

ameeen...

Reds said...

yup mmg cantik..baru ingt nk tulis dlm blog..hehe

HaWe said...

tu la kak..kalo baby hawe kuar arini kan best..hehe..

bain said...

apa lg cik julie biskut.. deme pi la tunang kaa.. nikah kaa hari nie.. kalo sanding la ni, xda la nak kunjung kenduri hang.. lagi istimewa tarikh 20.10.2010 nie.. sempat lagi nie cik biskut...
ahaks..

bain said...

sonyap jo cik biskut.. sensitif sesangat ker cadangan & pandangan Teman kat cik biskut tue?? ahaks.. :-)

j.u.l.i.e said...

kerul: harap2 lah..

kam: amin,moga2 smuanya elok belaka..

haris: tulis je,x kesah la kan tersama tajuk pon,asalkan bleh buat kenangan dlm blog masing2..no hal..

hawe: hehe..baby hawe blom bersedia nak kuar tu maknanya..dia tggu date lain yg lebih bermakna..

bain: hahahaha..2 kali ko komen,aku ada keje la,tolong mr.gapi ni ha buat keje dia,kesian bebenor aku tgk muka dia,so aku buat amal jariah ler tlg apa yg patut. Ok aku jwb komen ko skrg jugak. Kawen? idak ler terus nk kawen,kang trkejut trgempar pulak tetiba kawen hri ni semata2 sbb tarikh 20.10..wakaka,mcm desperate housewife je..,takpe next year ada lg date yg cun...11.11.11...idak gitu en.bain...,at least aku ada masa nk buat prsiapan..idak gituuu..hehe