Tuesday, October 5, 2010

mechanical food festival





Jamuan raya kat ofis. Malas nak cerita panjang. Tengok gambar pun korang dah tau proses-proses pembetukan lemak sedang rancak berlaku. Proses-proses tersebut akan terus berlaku selagi kami bernyawa.

Orang negara lain mati sebab tak cukup makan, tapi orang Malaysia mati sebab terlebih makan. Syukur diatas semua rezeki.

8 comments:

en_me said...

takkan OG jakks.. ahaks

Fiza said...

ciss...tak ajak pun

gismo82 said...

bestnye makan...

bain said...

yg Teman xtahan tu, tgk tajuk dah nak gelak.. kahkahkah..
nie first time Teman mkn kat 'food festival' nie, kenyang smpai ke subuh..
marvelous..
alhamdulillah...

gerbera said...

terliur

j.u.l.i.e said...

en_me: err...OG??

fiza: thn dpn aku ajak..hehe

kerul: best,aku nmpak ko bedal 3 ketul ayam semlm

bain:eh 1st time ke?raya lepas2 ko x join ke? kesiannya...ko trgolong dlm org2 yg rugi..hehe

meeza: ye aku tau ko suka masakan kg..mmg kitaorg request makanan yg ala2 kg, boring dah asik mkn menu raya..

bain said...

tahun lps?? ada jamuan cam gini gak.. tp xde ler smpai diisytihar food festival cik biskut.. jamuan raya ajer..deme tak buka pun booth biskut smlm kat festival tu..

j.u.l.i.e said...

bain: bru thn ni food festival ni brmula en.bain,brtambah meriah sbb 'big bos' aka EM pon dtg,bg ucapan yg sgt meruntun jiwa, x sempat nk bakar biskut,sibuk buat report..haha,sbb tu x bukak booth