Wednesday, December 8, 2010

G12


I fell in love with G12. Risik punya risik, dapat harga yang agak memuaskan, alhamdulillah telah selamat menjadi milikku...!! Kali ini biar lah jodoh aku dengan G12 lebih bertahan lama, insyaAllah.

Ada orang suggestkan aku beli DSLR, tapi aku lebih suka kamera compact yang ringan dan senang dibawa kemana-mana. DSLR is too bulky for me sebab aku memang suka membawa kamera kemana-mana, even datang ofis pun aku suka bawa kamera. Tak apa lah, akan datang kalau ada rezeki terlebih or tiba-tiba terdapat bonus 4 bulan ke, mungkin akan beli DSLR juga. By this time, aku akan jaga G12 sebaik-baiknya. Huhu....



9 comments:

Kehelan said...

berapa beb? bestnya terus dapat beli tiba2...

Kehelan said...

tambahan... tak sabar nak jadi model utk kamera baru ko ni

j.u.l.i.e said...

kay: kamera=rm1650, casing=rm70, so smua skali rm1720 lah. 3 yrs warranty,aku bli kt ampg park,kdai yg sama athirah bli kamera lumix dia tu. okeh nti kt mulu ko jadi model kamera aku..hehe

whooz said...

wow kamera baru! best2

j.u.l.i.e said...

huz: hehehe..blom study lg mcm mana nk guna.

irfanvsirhas said...

hello...mana gambo model nyer itu....huh...hehehehe

j.u.l.i.e said...

kak su: ada...nti kita tepek yer..x sabo la tuuu..

Fiza said...

pergghhh....semangat nyer nk gi Mulu nie...camera pun baru :-)

j.u.l.i.e said...

fiza: of course...mana bleh jln2 without camera, mati kutu aku nti..