Wednesday, December 15, 2010

hantu kak limah balik rumah


Hantu Kak Limah Balik Rumah ialah kesinambungan cerita Zombi Kampung Pisang. Saya berkesempatan tengok movie ni semalam dengan Kak Su, Miza, Fad dan adik di Sunway Pyramid. Sangat kelakar..! Two thumbs up!

Lepas habis swimming class semalam saya memecut kereta balik rumah sebab tiket wayang pukul 9.30pm. Fuhh..berbaloi la tengok movie ni. Lawak nak mati...!!

Tahniah kepada pengarah movie ni dan pelakon-pelakonnya.

4 comments:

Kehelan said...

aku mungkin akan pecah rekod tak tgk wayang apabila kawan aku jaak tgk citer nih dan aku sendiri pun tak sabar nk tgk lepas tgk skit kat astro prima minggu lepas

gerbera said...

Aku gelak sampai semput dada aku. Kadang kita tak perlukan jalan cerita yang complicated cukuplah sekadar cerita yang simple tapi lawak sakit dada.

irfanvsirhas said...

ketawa sampai meleleh2 air mate....cocite..cocite....hahahahahaaa...

j.u.l.i.e said...

kay: hahaha..tgk je,pd aku citer ni best, feed back org rmai pon smua kata best.kalo ko takut dlm pggung wayang tu duduk sebelah org x kenal,ko pilih la seat paling hujung.

miza: citer ni sempoi,mcm lawak2 bodoh tp sgt mghiburkan...susah nk tgk komedi yg mbuatkn kita gelak smpai keluar air mata kan...hahaha..

kak su: hai kak limah...ieee...geram tgk kak limah malam2..seksi!..hehehe