Friday, December 10, 2010

picnic

Semua gambar dicilok dari Whooz. Terima kasih!

Sabtu lepas pegi picnic beramai-ramai. Di Pangsun, jalan nak ke Gunung Nuang tu. 12 orang semuanya. Bawa potluck. Menu yg ada ialah mee goreng, nasi goreng, nasi lemak, red velvet cake, ayam dan sosej bbq, steambot dan buah-buahan. Meriah. Semuanya sedap2 belaka sampai nak pecah perut makan.

set up tempat berlabuh, bentang tikar, susun tupperware,keluarkan pinggan mangkuk, sudu garfu la bagai...

amik gambar sekejap, huz kat hujung sana tengah set up tempat nak bbq..

air sangat deras, aku tak mampu nak melawan arus, terus terbatal niat nak mempraktiskan renang..tapi yang bestnya Kay siap bawak life jacket..hehe

bertungkus lumus mereka bedua ni menghidupkan api utk bbq..

menu yang ada...nampak tak red velvet cake home made from Miza..
aku suka..


last menu, steambot...huz buat, rajinnya dia.

kami 12 orang....ada yang baru berkenalan...
yang lain tu geng2 gunung..

4 comments:

Kehelan said...

aku suka la geng gunung tu... hahahaha walopun just naik sekali gunung kinabalu, gunung nuang separuh jalan... yeaahhh!

whooz said...

heheh..aku pun suka "geng gunung"..kalau bercerita kat org lain, aku kenalkan korang sebagai "geng kinabalu"..hehehehe

julie, ada lagi gambar tau..nanti email

Fiza said...

hahaha...ade title baru ye plak...I like it

Woi sape yg bawa life jacket tue....pakai jugak ke kt situ...musykil aku

j.u.l.i.e said...

kay: aku mmg labelkan korg sbg geng gunung sjak sama2 naik kinabalu,kalo org tnya pegi dgn sapa,aku ckp "ala..dgn geng2 gunung", so org phm lah sapa geng gunung tu...hehe

whooz: geng kinabalu pun orait gak sbb aku knal ko pun kerana sama2 naik kinabalu,tp aku yg slalu aku gunakn ialah geng gunung...hehe

fiza: sapa lagi kalo tak cik kay..semangat dia pkai life jacket..