Tuesday, September 25, 2012

photobook


Aku suka mendesign photobook, tapi malas tang nak pilih gambar. Kalau rajin aku edit sikit gambar tu, kalau malas aku tak edit pun. Aku rasa dengan cara membeli voucher photobook dari Groupon lebih jimat. Cuma antara rajin dengan tak rajin je nak design sendiri. Setakat hari ini aku dah ada 4 buah photobook.

 my 1st photobook from Pixajoy
aku tempah 2 buah, 1 untuk nikah, 1 untuk sanding

 2nd photobook from Uprint, Karangkraf.

and my 3rd photobook from Photobook Malaysia

Aku puas hati dengan kualiti kertas dan warna untuk semua photobook yang aku tempah. Servicenya cepat, tak perlu aku tunggu lama. 

Aku suka photobook sebab ianya boleh menyimpan banyak memori dan yang penting, aku boleh design sendiri mengikut citarasa aku serta harganya murah sebab beli dengan Groupon. Aku boleh simpan lama photobook ni untuk tatapan sendiri serta anak cucu aku nanti. Kalau ada sedara mara datang pun senang nak tunjuk.

Aku ada beli voucher photobook ke-4....hehehe...tapi belum start design lagi.




4 comments:

Ajamahiyaa said...

samer!!! saya pon suker....sy dah ada 3...seme buat kat phototalkz..;p

samer jugak...aja pon suke seme memori tu diabadikan dgn cantek...suke berangan nk tambah lg....biler xde mood..n kegunaan fulus diguna ke arah lain...seme projek kiv..kwang2...

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
hai... salam kenal.. saya google pasal taman rusa/kancil kat taman tasik perdana.. nampak kat sini.. terus singgah baca pasal info.. citer pasal pokok2 yg unik tu.. menarik.. weekend lepas saya ngan anak2 gi sana.. tapi just sempat ke tugu negara je.. :) tau ke taman rusa tu area mana?

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak photobook jugakkk.. ahhaaks

kok puan julie buatlaa photobook tika ngandung anak sulung gituuu.. eeeeeEE

j.u.l.i.e said...

aja: sama la...bli time ada offer n ada fulus...pastu bercinta masa nk design tu...nk pilih2 gmba...adoi...tp bila tgk hasilnya...suka...suka...

jassnani: tmn rusa tu kt dlm taman tasik perdana tu...kena jln jauh sikit, akan nmpk pokok2 cntik tu dlu..rusa2 ada kt belah dalam

wak: mmg niatnye gitu....tu yg bli voucher lg...nk tepek gmba baby pulakkkkk....