Thursday, November 29, 2012

MAHA 2012

MAHA 2012 bertempat di MAEPS, Serdang, tempat hubby selalu memancing, dan juga tempat saya selalu melepak melayan dia memancing. Gagah juga saya berjalan dengan baby kecik, lenguh kaki cik jah. Sehari sebelum pembukaan MAHA tu saya dah pergi ricky2 dah. Ada satu kawasan rumput lapang...cantik, macam kat New Zealand la. Kihkihkih.



 ada macam ala-ala kat New Zealand tak?
hahahaha...



bunga matahari yang tunduk malu selepas hujan..
 

 buah nenas yang disusun banyak-banyak jadi bentuk klcc..



keluarga mertua..

 

 banyak gambar si kenit tu....tapi semua nampak kaki je...
hahaha...


suka papan iklan nih...
 

 sayur-sayur tu semua sayur betul yer, bukan plastik..


marissa, ezral dan buah-buahan....macam tajuk buku kanak-kanak..
 
 cuba sebut buah apa?
buah apa...?

 buah-buah ni pun buah betul...nak makan...amek je..
kihkihkih

 ni la rangka ikan paus...

dan ini si Tenang....dugong yang mati tersangkut jaring...

Banyak tempat yang tak pergi, penat sangat dah. Lagi 2 tahun la datang lagi. Masa tu Zhareef dah besar, tak payah dukung dah.





7 comments:

CiKPuaNLawA said...

kiahh...

aku nak pegi sendirik orang tak bagi...

lagi pon aku xde kawan nak kesana..
kalau tau ko kesini...
lama dah aku join...
ehhee...

cinta said...

bestnya..
tahun lps pegi bwk poket kanggaroo mcm tu jugak.tahun ni kalau pegi harus bwk stroller ni.

Kay said...

Julie... pipi ko tembam

aku p maha, tp tak amik gmbo pun

j.u.l.i.e said...

puanlawa: sapanye yg x bg tu? x tau plk ksu nk ke sana...ingtkn x suka gi tmpt gitu..sbb sesak...hihihi..kalo tau kita ajak skali..

cinta: ingtkn nk bwk stroller..tp mcm leceh plk, dgn cuaca hujan lg...kendung je senang, tp nk patah pinggang laa..

kay: a'ah mmg aku tembam bkn pipi je tp keseluruhannya..hihi, tggu la yer akan aku usaha dptkn bdn asal...huhu

Ajamahiyaa said...

saya lagi kagum melihat sepupu saya gigih mengendong baby ke MAHA....saya nk bawak diri pon jenoh...cayalah!!!!!

p/s: untong zhareef, sejak dr dlm perot...ibu dia bawak bejalan sokmo...zhareef da beso nnt dun be naughty2 ok!!! ;p

Wak Gelas™ said...

2 tahun lg adik zhareef pulok kena dukong.. ekkeeee..

wak pon X sempat nk gi Maha 2012 jujgakk.. uuHu

j.u.l.i.e said...

aja: sengal urat mengendong dia walaupun pakai baby carrier...pinggang pun sakit...dia sdap je tdo...kihkihkih..

wak: adoi....adik zhareef ke...kihkihkih..tgk la mcm mne, kalo maknye larat nk mengandung lg..hehehe