Thursday, January 3, 2013

berita gembira dari seorang kawan

Seminggu dua ni aku selalu teringatkan sorang kawan yang dah lama tak jumpa. Dan semalam aku dapat sms dari dia mintak alamat, nak kirim kad jemputan kawen. Alhamdulillah...

Aku tak ingat bila kali terakhir aku jumpa dia, tapi sejak dia pindah rumah masa kat Subang dulu, aku dah tak jumpa dia lagi. Contact pon jarang-jarang, ada la sekali dua bertanya kabar, lepas tu senyap. Perangai aku ni...kalau orang tu senyap, aku pun senyap la. Sebabnya aku segan nak contact orang yang dah lama tak jumpa.

Dia ialah Ana.

Selamat Pengantin Baru in advance untuk Ana dan bakal suami.

Sejujurnya, saya rindu awak Ana.


 in memory...
belakang: Irene, Ana, Niza
duduk depan: Jane, aku
sewaktu kami gathering di Bumbu Bali, Puchong.

ni masa baru lepas konvo di UTM Jb.
selekeh gila muka aku.....abaikan..





2 comments:

Wak Gelas™ said...

selekeh pon dah ade anak satu kanns.., ehHHhee.., slmt pengantin baru la tuk Ana tuuu

j.u.l.i.e said...

wak: gmba profile wak tu sama la ngn muka wak...

lari tajuk jap...