Friday, April 5, 2013

model tak berbayar

Macam biasa aku menjadi mangsa CikpuanLawa untuk menge'test' skillnya mengambil gambar. Maaf la model ni tembam sikit, sama je mcm anaknya..hihi. 

Lokasi tak jauh, turun lift opis dah sampai. Kereta lalu lalang, orang pun lalu lalang duk jeling-jeling apa benda la minah 2 orang ni buat kat tengah panas. Sebenarnya ni je gambar yang aku rasa sesuai nak letak di sini, yang lain ada yang gegar, gelap, over expose, nampak sangat gemuk, senyum tak lawa...macam-macam la.

Dan gambar ni aku dah edit sikit bagi lagi jelita. Hihi. Bukan edit apa, terangkan sikit mana yg tergelap, tu je.

Info: kitaorang buat keje ni waktu lunch yea..kang ada pulak yang ingat kitaorang mengulor.






bongok je aku rasa...
aku suka pulak tengok gambar yg last ni...
sebab tudung aku tu kena tiup angin...
konon-konon seni la...





bila nak kurus ni...



CikpuanLawa




4 comments:

Dr Singa said...

angin sepoi sepoi tapi melengas!

sepanjang-panjang tiang tu.. kat tiang penyek jugak awak bergambar !!

CiKPuaNLawA said...

ehhh.. kiahh.. awat tak crop bahagian perut ituuuu...!!!!

julieter said...

kak singa: tu namanya seni kak...hihi..model tiang penyek namanya...

cpl: perut u tu pon seni jah...terlalu seni...btol..

gadisBunga™ said...

hahaha!!! seni itu subjektif yekkk! :p