Wednesday, March 26, 2014

international book fair PICC


International Book Fair 19-23 Mac lepas di PICC.

 ada hulubalang jaga kat pintu masuk :)

ada signboard yg cute

yang aku beli
tak banyak...

penganjur hadiahkan 2 majalah ni sebab aku antara 200 pengunjung terawal
dan juga voucher beli buku di MPH

beli buku rm100 ke atas melayakkan aku join contest Spin & Win

dan aku dapat hadiah Kamus 
hehe..tangan takde luck masa memutar

voucher yang aku dapat




yes, i love book.





6 comments:

Time Traveller said...

Tak sia2 pergi .. meriah pun yer.. tu voucher bukan main banyak lagi dapat :D

Dr Singa said...

hulubalang london

julie shahril said...

TT: sbb ada contest dan hadiah, tu yg jadi meriah, suasana dlm picc tu pun selesa, teratur dan kemas, senang nk cari buku.

kakizat: 1st time gi bookfair ada hulubalang!

Daddy Ziyyad said...

WAahhhh...mcm2 voucher dpt ..saya shopping kat Big Bad Wolf hari tu, harammmm sekeping voucher pun takda..walaupun beli buku total bernilai 300+ ...:P

julie shahril said...

DZ: tgk penganjur la rasanya, tapi big bad wolf jual buku murah gilaaa...yg ni xde la semurah tu, buku yg saya beli tu nmpk x byk tp kos dh rm100++, kalo big bad wolf amount rm100++ dh bertimbun buku boleh dpt, ye dak? kalo 300+ tu beli buku kat picc haritu boleh dpt 3x pusing Spin & Win, peluang nk menang hadiah besar ada. saya spin 1x je, sbb kos cuma 100+, hehe, tu yg dpt kamus jek, ok la tu.

wan norulkhamisa said...

kak PICC tu di mane kak...byk dh ketinggalan blog akk ni...hebat akk,ade ank kecil masih kuat membaca..itula yg harus diteruskan kan...tp sy lambatla nk membaca skang...sedih lambat abis..