Saturday, November 14, 2009

bentat

Sedih. Malu. Kelakar. Ketawa tanpa bunyi senyap-senyap.

Kenapa?

Sebab tadi I try buat pavlova. Tapi...

ianya BENTAT.

Joy, kita senasib. Aku pun malu nak letak gambar pavlova aku yang bentat mcm apa. Dah la bahagian bawah dia hangus.

Rasa malu nak bagi orang lain makan. Manis gila plak tu. Uwarghhh....pastu beat whipping cream pun tak jadik.

Saya lebih suka buat cheese cake. Walaupun tak cun, tapi rasa boleh tahan la sedapnya compared to pavlova. Tapi kena mkn la juga pavlova tu sebab dah buat kan...takkn nak buang. Muahahahahahaha...

2 comments:

aina said...

muahahaha aku nye pavlova masa baru masak tu mmg cunnn tp bile kite biarkan dia sekejap terus dia mcm mengecut 'kebentatan'....tp makan still sodap...luar crunchy sket dlm lembuttt sgt...cuma rupa yg bentat tu membantutkan selera dan napsuuuuu iiii....haha

~Love Says It All~ said...

hi semua! still ade kosong tuk KELAS MAKEUP 6TH DEC NI. rm150 shj! tempat terhad!0162128740!

HTTP://WWW.EYRARIZAL