Friday, January 15, 2010

jumaat yg ada gerhana

Hari ni ada emergency, hantar Kak Su pegi Pusrawi, sakit migrain tahap kronik dan dia kena tahan wad. Lama juga bertapa kat hospital tadi, nasib baik dekat dgn opis. Dari pukul 11 tadi, pukul 2 baru balik opis dan hari ni lunch saya adalah di hospital. Kenyang juga.

Maka saya tak dapat menyaksikan gerhana matahari.

Sedih.

Dalam berita kata kalau nak tgk lagi gerhana mcm ni kena tunggu tahun 2016.

Kalau lah saya hidup lagi masa tu...

InsyaAllah.

3 comments:

joyahsport said...

ye ke kak su msuk spital?xtawu pong...

mrs.ecam said...

yep2 aku pong x tawu....td nk tnya org2 kt situ tp sume xdek...

xpela julie ko tngk jek brite kn ado gak nnti kuo gmbo gerhana 2 kn...
ermmmm insyaallah klu umo pnjg leh tngk lg....

j.u.l.i.e said...

joyah: yer k.su masuk wad tp dh kluar dah..doktor bg MC semggu srh rehat kt umah,sakit pale dia trok bebenor..mggu dpn kena wat scan.

rozie: aku jarang dpt tgk gerhana,x kira la gerhana matahari ke bulan ke, so bajet2 dpt tgk la,tp xde rezki kan...hehehe...