Tuesday, January 12, 2010

perabih duit

Source of picture : cutekoreanstyle.blogspot.com

I bought Off Shoulder Loose Sleeves Knitwear Top (gambar atas) last Thursday via online at http://cutekoreanstyle.blogspot.com and I already received my order just now. Thanks to the seller. Sejak joy mengajar aku membeli online ni dah kemaruk plak. Mula2 beli tudung, pastu baju, pasni apa plak. Memang perabih duit je keje aku.

Saya suka tgk korean fashion, cute2, tapi kena pilih la yg mana sesuai..hehe. Kalo org free hair memang senang carik baju, tapi kalo nak gayakan dgn tudung ni kena la memilih sket. One of my friend penah ke korea beberapa tahun lepas. Dia ckp org korea ni mmg very fashionable. Keluar rumah pegi kedai sekangkang kera pun pakai cantik2. And I agree with her sebab dlm drama2 korea pun tgk diaorg berpakaian mmg lawa2. Keluar gi minum2 kejap pun pakai lawa2 mcm apa..

Ini la keje saya skg, bukak blog carik apa yg menarik, kalo rasa ada duit, beli. Ohh...lupa, pagi tadi saya dah kena sound dgn sorang coordinator dari department sebelah. Dia kata baca la katalog kalo takde keje. Kuikuikui...dah byk bulan takde keje, dah tak larat nak baca katalog ke nota ke atau apa2 je bhn bacaan. Baca katalog fesyen kira ok juga la kan...katalog juga tuuu...ekekekeke.


5 comments:

aina said...

hehe ye...membeli online mmg seronok...time dpt parcel tu rasa mcm dpt hadiah!!! hehe burok perangai...tp yg tak bestnye bile ape yg kite beli tu tak serupa mcm dalam gambaq, mula la serik nak membeli....tp kira mudah la...klik2 je dah bole sopping...hihihi

Ella said...

heheh..
aku pun sama, sibuk shopping online..

hambik ko, baju tidor anak, baju baby, set gift tuk baby..

hr ni aku beli stokin ala2 thigh plak tuk baby..

smlm order terubuk masin pun online dh samapi dah..

mmg bosan giler.. so shopping2 online isi masa lapang..hahah

J.U.L.I.E said...

joy: ni ko la yg ajor aku..hehehe, dah aku kemaruk,time xde keje ni mmg syok shoping..hnya dihujung jari je...klik2..dh bleh bli barang..muahaha..

k.ila: tmpt akak heaven tahap gaban,xde sapa kacau..bkn stakat nk shoping, nk tido mimpi2 pon bleh..hikhikhik..beli kak jgn tak beli..ikan terubuk pon bleh bli online ek...canggih zaman skg..

Drama Mama said...

ahhh bestnya shopping online,dah lama tak shopping. tsk tsk tsk

baju2 korean ni memang cantik kan, tapi tak berani nak pakai takut tak sesuwai ngn body huhuhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

J.U.L.I.E said...

Drama Mama: yup..mmg seronok shoping,pastu bila duit abes melopong aje..hehehe, u jual baby stuff ke? malangnya saya blom kawen & xde anak, kalo yg ada anak tu mmg syok la beli brg utk anak..