Thursday, March 25, 2010

award

Alamak, rozie @ doralin dah marah sebab saya tak respon award dia. Maaf ye doralin, bukan tak respon atau tak sudi menerima. Seluas lautan pacifik saya tadah tangan menerima award ini. Tapi sebab saya ada entry lain nak tulis, so saya kiv dulu la award ni..ok. Jadinya hari ini saya dapat 2 award dari doralin. Terima kasih bebyk yer. Ada jugak org nak bagi saya award. Utk save waktu menaip, saya combine lah 2 award ni sekaligus. Senang kan. Jimat ruang. Hahaha.

Beautiful Blogger Award
Hehe...beautiful sehh..

Top Blogger Award 2010
Top sgt ke aku ni...hahahaha..
macehhhhh..



1. Ucapkn maceh kt spe yg bg award nih.
Orait, many thanks to rozie@doralin diatas anugerah award yg tak disangka2 ini. Macehh..macehh

2. Pass kt 15 blogger yg kamu rs fantastic bombastic plastik beg.
Yg top blogger tu patutnya pass kat 20 org. Yg beautiful blogger tu 15 org. Tapi oleh kerana saya dah combine 2 award ni, saya punya suka la nak pass kat bape orang kan. Hahahaha....

So this award goes to:

1. Joy@aina
2. Kak Ila
3. Ju (My lucky Tuah)
4. Encik Kamarul Faisal
5. Harris
6. Liza
7. Hawa
8. Sufi
9. Joyahsport


Aku tidak punya ramai follower...ahaks!


3. Bgtau kt blogger yg ko bg award ni kt dieorg.
Yup. Done.

4. Bg 7 perkara tentang kamu.
7 things about me:

1. First impression people might thought that I am serious, arrogant and hard to get close. Tapi bila dah kenal dan rapat, mereka akan kata...ohh..ko tak la sombong mana ek. Yes...
2. Saya seorg yg pendiam, sebab tu orang kata saya sombong.
3. Saya tak peramah, sebab tu orang kata saya sombong.
4. Saya jarang senyum, sebab tu orang kata saya sombong. Tapi kalo bertembung dgn org yg saya kenal of course saya akan menyedekahkan senyuman kat dia.
5. Saya tak suka memandu.
6. Saya tak bersukan, tapi saya suka outdoor activities such as hiking or any other activity yg menyihatkan.
7. Saya suka cheese.

Orait. setel dah bab award ni. Sekian.

2 comments:

Reds said...

waaaa kena lg...dh byk hutang ni...huhu

mrs.ecam said...

kui3...snyuman ko manis so salu la tersnyum yekkkkk