Friday, March 26, 2010

ikhlas

"Jika aku meletakkan diri aku sebagai seorang lelaki, aku akan fikir ko ni sombong, high taste dan orang akan takut nak tackle ko. Sebab diaorang tak kenal ko sebenarnya mcm mana. Tengok sekali imbas dari luaran, ko memang sombong. Masa sekolah dulu pun aku tak berani nak kawan ngn ko sebab aku rasa ko ni kawan ngn org baik2 aje, aku kan terejal.."

Saya gelak sakit perut mendengar statement ni. Ikhlas dari one of my friend. Anyway, terima kasih kerana berjaya menjadi seorang yg ikhlas.

3 comments:

aina said...

siapakah org itew...jengjengjeng...

Ju@Lucky^Mummy said...

hmmm.. kak julie sombong ke??

j.u.l.i.e said...

joy: pn.ujie yg berkata begituuu..dulu2 dia kata dia takut nk kwn ngn aku....wakaka...

ju: camne nk ckp ek? prkataan sombong tu dh mcm sinonim ngn akak,rmai yg kata akak sombong, tp hakikatnya tidakkkkk....