Thursday, April 22, 2010

kereta saya

Ini la kereta saya. Myvi silver. Menawan. Anggun. Gaya mutu keunggulan.

Dari arah belakang.

Pandangan sisi kanan.

Pandangan sisi kiri.

Pandangan hadapan.
Oppss...kereta mainan rupanya...wakakaka..
My car collection...hehehehe...macam budak2 kan aku...

Tertonggeng-tonggeng saya snap gambar kereta ni dlm bilik malam tadi. Maklum la jurugambar amatur. Ingatkan nak letak atas jalan pastu baru snap, baru real sket. Tapi tak kuasa nak turun bawah malam2 buta semata-mata nak amek gambar kereta ni.

Nak beli kereta byk2 tak mampu, beli kereta mainan je la...

Ermm...dapat tag dari doralin. Nanti free aku buat tag ko ye.




12 comments:

blurr33 said...

patut ko turun je kat bawah julie, letak kat atas jalan tar..
baru penangkap gambar yang tegar..
tapi ada certain angle tu aku ingatkan kereta betul, nice!!

Reds said...

comelnya kete dia...
sy pun minat model kereta...
byk gak dlm box simpanan...

mana dpt model ni?
proton saga ada x? hehe

j.u.l.i.e said...

kam:aku mmg nk snap atas jln tar tp hari siang...lg real..huhu,tp aku tkut jiran2 kt situ call pak guard sbb dia ingt aku gila trtonggeng2 atas jln tuuu..buruk dohhhh..

haris: kirim ngn akak kt opis ni,dia yg bgtau ada jual kete ni,bli kt savemore,ampang..sebijik rm49.90.Proton saga stakat ni lom jmpa,kalo jmpa harus beli jugak...hehe

liza aziz said...

tertipu i tauu.. huhuhuu
memulua ingat betul je. plus kagum dgn angle yg julie amik. skali tipah tertipu daaa... :)

mrs.ecam said...

huh aku ingt btol kete ko...de spoiler lg...kagum...tp gambo dg tngah2 dh nmpk cam kete menan...hampeh...aku x leh la wat koleksi kete2 camni...kompom abes jahanam ank aku kjekn...kete ferrari yg shell jual 2 shari jek thn kt umh aku...lps 2 tamatla riwayat die....hukhuk

j.u.l.i.e said...

liza: kagum ngn angle yg kita amek?hehehe...shy shy kittie la i dgr...mklum la i bkn cameraman pro...hikhik...tp best dpt tipu liza...hahaha..

rozi: kak uda yg belikn..aku pon kagum sbb siap ada spoiler, fad bli kaler itam,abg razak bli kaler merah...hehehe..

Gelaspecah said...

Aku tertipu,,,,,nice shoot,,,,creative.....

j.u.l.i.e said...

gelaspecah: hahaha..tahniah kerana tertipu....kuikuikui...

cik halaluya said...

dik beli kt ne model nih..bg link...

j.u.l.i.e said...

cik halaluya: myvi tu sy bli kat kdai je..kdai yg jual kete2 mainan, yg lain tu bli kat stesen mnyak shell

cik halaluya said...

dik beli kt kedai ner...kedai permainan biasa akak cari xde lah....mcm ne nih..akak nk sgt..bolh bagi alamt kedai tu tak???

cik halaluya said...

dik beli kt kedai ner...kedai permainan biasa akak cari xde lah....mcm ne nih..akak nk sgt..bolh bagi alamt kedai tu tak???