Friday, April 23, 2010

minggu yg sibuk

Saya mmg suka berangan. Dlm toilet pon boleh snap gmba. Gambar ni masa saya tgh kurus sket. Skg dah ada peningkatan berat badan. Grrrrr....

Minggu ni minggu yg sibuk. En. Bos asik nak angin aje. Kalau nmpak bos dari jauh mengalahkan nampak hantu. Kalau nak masuk bilik bos kena baca selawat banyak2, doa la apa2 yang patut sebab bila dah masuk dalam bilik dia nanti pelbagai kemungkinan boleh jadi. Boleh jadi heart attack, atau tiba-tiba di serang asma, atau tiba-tiba kena kencing manis, atau boleh jadi juga kena barah hati.

Oleh kerana sibuk jadi tak dpt nak update blog hari-hari. Ni pun curi2 masa. Thanks God, today is friday. We have weekend to get rest. Happy weekend everyone!

Saya memang tak update blog on weekend sebab pc masuk hospital. Beli labtop? Tunggu la dulu. Saya tgh gila beli handbag skg ni. Phewwwww...

2 comments:

blurr33 said...

handbag tu pun boleh jadik laptop, ko letak monitor+antenna dalam handbag besar ko tu.. harharhar

j.u.l.i.e said...

kam: aku pon rasa nk wat gitu...bgus la idea ko...sgguh bernas