Friday, July 9, 2010

award

Thanks to Meeza a.k.a boboi for this award. Stylish ke blog aku ni?hehehe...terharu kejap. Ok, the next step is I need to give 5 interesting fact about myself. Orait.

1) I am specky. Tapi tak suka bercermin mata, so pakai lens...more stylo kononnya. But I need to wear glasses while driving at night.

2) Saya pencinta warna hijau. Suka tgk kehijauan, bukit2, gunung2.

3) Tak cerewet pasal makan, I can eat anything as long as ianya halal,termasin or termasam, makanan tu tak sedap ke apa...I still can eat. Tapi saya cerewet pasal pakaian.

4) Saiz kasut saya ialah 6.

5) I am cheese lover.


The next and last step is to give this award to 5 peoples. Mereka yg bertuah ialah:

Kak Su
Blurr - aku saja dengki ko...padan muka
Ju@Lucky mummy
Rozie
Jun@joyah sport

Kalau ada orang lain rajin nak buat...di alu2 kan...





7 comments:

irfanvsirhas said...

time kasih la cik julie....(sebeno nyer aku pon x tau ape2...hehehehe..cube xplain cket cik julie...maklom la bute blogger..)

mrs.ecam said...

alahai aku lak xdek mud nk buat...leh x julie....ampunkn sye tuanku...heeeee

j.u.l.i.e said...

kak su: tdi dah ajar..

rozi: ikut ko ler....den x kesah pon...this is just for fun.

joyahsport said...

erm...aaaaa...ermm...huu...aaaa

blurr33 said...

apo bondo ni jang?? hehehe..
nnt ada time eden buat ye cik juli

j.u.l.i.e said...

kam: baek...lah

j.u.l.i.e said...

jun: lalala...lalala...kalo xmo buat pon xpe pn.joyah..