Thursday, July 8, 2010

Myvi pink

Perodua keluarkan Myvi Limited Edition color pink khas untuk perempuan. Siap tambah cermin mekap lagi. Apasal tak buat tempat letak lipstik sekali...hehehehe. Ok..ok, ni mungkin strategi perodua untuk menarik perhatian kaum perempuan supaya membeli Myvi color pink nih. Tapi pada pendapat saya yg tak berapa pandai pasal kereta ni, ia juga boleh menarik perhatian perompak dan penyamun sebab memang senang lah diaorang nak kenal bahawa kereta color pink ni milik perempuan.

Ada ke lelaki nak beli kereta color pink? Mungkin ada kot. Tapi tak ramai.

actually, kalau tak berkenan warna pink, ada 2 pilihan warna lain.
Ebony black (metallic) dan Ivory white (solid)


seat fabric..
lawa sket dari Myvi biasa..


ada corak2..
bole la...lawa drp biasa..




8 comments:

whooz said...

uyyo terangnye pink.. i like swift punya pink, sweet :)

gismo82 said...

nasib baik tak seat dgn dashborad warna pink..kalau tak haru...

Gelaspecah said...

kelainan dari yang lain membuatkan ianya jadi famous...........

j.u.l.i.e said...

huz: terang kan...kalo soft sket nmpk la kelembutannya..

kerul: tu budak2 myvi club mgkin ada yg suka tukar dashboard color pink kot..mcm2 style..

gelaspecah: lain dari segi color je, spec lebih kurg sama,harga pun lebih kurg sama...,cuma interior tmbah cermin mekap,seat cantik,dashboard cantik...ok la tuu..

Kehelan said...

tetap syg dgn si hitam myviku... tp kan, frust giler sbb kaler ozzy orange dh takde dlm pasaran... sbb tu la kena pakai itam...

j.u.l.i.e said...

kay: oren tu dh xde?baru ku tahu..,sama la...tetap setia & syg kat myvi silver ku...huhu,walau dh calar balar dek tangan manusia2 diluar sana,ku tetap syg...haha

gerbera said...

Uih..cantik la pulak.Aku sukaa.
Suka je la.beli tak kan punya. Mr Frodo aku masih bertahta di hati walaupun dah 1 bulan tak berbasuh.

j.u.l.i.e said...

boboi: kete aku pon dh lama x basuh...penuh pasir.. :)