Thursday, August 26, 2010

check your name

Sesiapa nak check senarai nama blacklist peminjam PTPTN, boleh check kat sini. Mana lah tahu korang ada nak pegi oversea, nanti jangan terkejut pulak tetiba kena tahan kat airport sebab tak dapat pegi luar negara kerana tak bayar PTPTN.





thanks June afternoon for sharing the link.

4 comments:

Kehelan said...

pengalaman aku dan ptptn..

http://kehelan.blogspot.com/2007/10/ptptn.html

malas aku nak citer

j.u.l.i.e said...

kay: aku phm kay,aku byr PTPTN ni dah nk msuk 3 thn,tp mcm xde kesan sbb every month caj utk kos pntadbiran tu makin brtambah,hutang aku mcm x luak2.Tp tak bleh nk buat apa, tetap kena byr,tp aku byr ikut kemampuan aku,kalo duit aku trlebih bulan ni aku byr la lebih sket,kalo aku pokai bulan tu aku byr sket je la,janji byr. Tapi aku byr dlm keadaan bengang la.Aku pun x tau utk apa kos pentadbiran tu,apa ntah yg diaorg tadbir,duk opis je pun,semua keje pkai komputer.Bila di tanya psl kos pntadbiran tu takde plak diaorg nk explain utk apa kos tu. Ntah x phm.

en_me said...

hutang kanns.. uhuhu

j.u.l.i.e said...

en me: hutang kena la byr,xde alasan,cuma x puas ati sket je...hehe