Tuesday, August 24, 2010

jawab tag K

syarat 1: mesti menggunakan huruf pertama dari blog anda.

huruf C

Dah tak tau nak letak nama apa. Hari-hari bercerita kat blog, so cerita seterusnya lah...orang jarang nak ulang-ulang baca cerita lama-lama. Hehe.


syarat 2: jawapan tak boleh ulang


Ok, i'll try.

korang dah ready lum?
almost ready lah, sebab tu buat tag ni.

1. Nama anda
Cik Julie, sebab blom bernikah dengan sesapa sebab tu letak cik.

2. Perkataan 4 huruf
Cool

3.Nama budak lelaki
Cullen, Edward Cullen. Takde kena mengena pun, bau-bau kentut pun takde..hehe. Hanya seorang pontianak hensem. Cuma saya tak pasti dia ni kategori budak ke apa.

4. Nama budak perempuan
Catriona Ross. Habis pikir dah ni. Tapi dia ni bukan budak, dah jadi mak budak dah. Dia cantik, dah pakai tudung dah sekarang.

5. Pekerjaan
Camerawoman tak bertauliah. ehehe. Acah je. Saya orang minyak.

6. Warna
Coklat cair. Bukan lah minat sgt dgn warna ni tapi sebab bermula dgn huruf C, layannn.

7. Sesuatu yang anda pakai
Cincin. Tapi tak suka pakai sebenarnya. Senang citer saya kurang gemar pakai barang kemas.

8. Makanan
Char kuey teow. The best char kuey teow ialah di Perlis. Terbaik..!!! Saya tak akan lupa betapa sedapnya char kuey teow tu.

9. Sesuatu yang boleh dijumpai ditandas
Cicak. Kadang2 cicak sesat masuk dlm toilet, pastu tak tau jalan keluar.

10. Tempat
China. Destinasi percutian yang tidak terlalu mahal, tidak terlalu murah. Beijing maybe...ada muslim package lagi.

11. Alasan bila lewat
Car cannot start la bos....ya ampun...jangan jadi betul2 sudah. Serik dah.

12. Sesuatu yang anda jeritkan
Cisssssss!!!!!

13. Tajuk film
Chicken Little. Tak penah tengok pun. Haha.

14. Minuman
Cendol. Fav masa kecik2. Skg susah sket nak dapatkan cendol yang sedap lagi lazat.

15. Kumpulan music
Carpenter.

16. Haiwan
Cicak,cacing,cat,cow...

17. Nama jalan
Chow kit road...huhu.

18. Nama jenis Kereta
Cherry. Kereta china.

19. Nama yang bakal ditag
Cik meeza
Puan Suzi
Puan Rozie
Puan Siti bicara cinta
Puan Joyah sport

Sapa-sapa lah yg rajin, buat lah.
Yang kena tag tu buat la kalau rajin, tiada paksaan.

2 comments:

cinta said...

Saya anggap ini sebagai satu penghargaan. tocey, tocey. (adui, cam mencabar minda je soalan2 ni)

j.u.l.i.e said...

siti: xpe...pikir2 kan...senang je tuu...hentam saja :)