Thursday, August 19, 2010

pening

Kan aku dah kata, bulan ramadhan bulan yang mulia. I'm trying not to say bodoh,bangang, bengong or what ever bad words to others. Yes I'm trying. Sometimes tersasul jugak perkataan tu masa duduk depan pc sambil buat bidding ni. Sebabnya hari ini kepala saya sedikit biul. Pagi2 buta lepas sahur tadi dah telan pain killer 2 bijik, tapi nampaknya takde impact apa pun.

Tekanan perasaan bertambah bila bidding ni nak kena submit esok. Oh, bestnya. Aku suka bekerja di bawah tekanan. Actually tak tertekan pun, cuma migrain sket je. Hehe. Dah sapu minyak angin dah kat toilet tadi. Semerbak bau minyak angin dalam toilet. Ok la kan daripada bau busuk benda lain.

Apa yang aku tulis ni? oh..aku pun dah merapu macam blurr33. Cuma aku tak attach apa2 gambar hari ni. Ingatkan nak snap gambar polis trafik bongok kat subang tadi. Ops...tersasul plak. Kan aku dah kata aku selalu tersasul.

Kata-kata pujangga:

"Untuk menjadi orang yang bahagia, kita seharusnya membahagiakan orang lain"

Jadi saya sedang cuba untuk membahagiakan bos saya hari ini supaya dia tidak meletakkan cermin matanya di dahi esok tanda protes. Wish me luck.



5 comments:

irfanvsirhas said...

gud luk bebeh..u can do it..sebab pasni samarang menanti mu....layan...

mrs.ecam said...

haahahhaha...okeh pasni klu aku tngk bos ko letak cemin mata die kt dahi tu tnda die protes la ek...ko noted...ngeh3

joyahsport said...

kih..kih...smenjak 2menjak ni cik boss salu jd watak utame lam entry cik julie ek..kui..kui..

blurr33 said...

he..he..he..

j.u.l.i.e said...

kak su: ye lah

rozi: tu la trademark dia..

joyah: buat masa skg mmg dia watak paling utama,aku heroinnya...hahahah,naim pelakon pembantu merangkap penyelamat..

kam: AUM...AUM...