Monday, September 6, 2010

buka puasa

Semalam berbuka puasa di JM Beriani House, Seksyen 9 Bangi bersama sahabat-sahabat gunung. Semua ada kecuali Kay dan Intan.

tak banyak sangat snap gambar,takde mood sebab terlalu ramai manusia

saya makan spaghetti, mee goreng mamak, desserts dan ratah ayam dgn daging.

harga yang perlu dibayar

Itu aktiviti semalam. Aktiviti sabtu pulak meredah sekali lagi highway ke Bagan Lalang. Konon nak makan lagi seafood tempat haritu. Untuk mengelakkan kejadian sama berulang (haritu pukul 8.30pm baru dapat makan sebab order lambat), jadi kami order awal-awal melalui telefon. Tapi lupa pulak nak pesan jangan masak terlalu awal. Akibatnya lauk dah sejuk, then lauknya tak sama macam haritu. Hampa.

mentari merah di ufuk barat

saya snap guna mode 'sunset', tapi nampak macam gelap sangat.

tomyam tu tak berapa menyengat

hampa-hampa pun abes jugak nasi ngn lauk
rugi la tak makan sebab bayar guna duit kan,
kalau bayar guna kertas A4 takpe..



4 comments:

bain said...

kuat makan gak akak sorg nie.. jgn sampai baju raya yg liplap-liplap tue xmuat plaks biler nak pkai raya nanti.. ahaks..

j.u.l.i.e said...

bain: aku mkn sket2 je, mee amek ciput je,spageti ciput,desserts ciput...semua ciput lah..aku akan make sure baju jdi longgar,bkn ketat..citt.. :)

Kehelan said...

nnt pas raya kita berkumpul lg eh!

j.u.l.i.e said...

kay: orait kay...bisa di atur..