Friday, October 22, 2010

gambar dalam cermin

Semalam gambar kaki. Hari ni gambar dalam cermin pulak. Pastikan off kan flash kalau nak berangan amek gambar sendiri dalam cermin. Mari scroll ke bawah.

gambar favorite saya

with buddies at Sunway Pyramid

morning mood at Lumut

dlm toilet..haha

latest, umah Aina@Joy at Gombak


Sure bukan saya sorang yang suka buat keje macam ni kan? Especially pompuan la sebab aku tak rasa lelaki suka berangan ambil gambar dalam cermin, tapi tak tau la kot-kot ada. Kalau ada pun mungkin setelah didesak oleh girlfriend dia. Haha.

Lagi style apa orang suka ambil gambar? aku tengok macam-macam gaya dalam fb tu. Tapi saya suka gambar yang backgroundnya warna hijau, contohnya atas rumput/padang, dalam hutan, tasik dan yang sewaktu dengannya. Agaknya sebab saya suka kaler hijau kot.

4 comments:

joyahsport said...

huh..musim ghajin amik gambo..

blurr33 said...

aku plak suka gambar yg boleh ditenung lebih dari 2 minit..
aku suka menerawang dlm gambar..

cinta said...

hmm.. sama mcm cik liza

j.u.l.i.e said...

joyah: gambo lama...saja tepek..

blurr33: ko kan klasik, maklum la benjamin button kan..hehe. Tapi kreatif la cara ko amek gmba tu (kembang kempis x hidung kena puji?),,hahaha

siti: haha...cik liza pon suka amek gmba dalam cermin ea...